Les joguines del Monstre de Paper

Al Monstre de paper tenim joguines fetes a mà, sota la mirada de la pedagogia Waldorf. El principal material utilitzat per a fer les joguines és la llana d’ovella que ofereix la calidesa i la calor necessària en aquestes èpoques de més fred: la tardor i l’hivern.

També són un complement ideal per a les paneres dels tresors!

Podeu trobar animals de granja fets amb llanes naturals i omplerts de llana d’ovella, ideals per a nens i nenes a partir de 3 anys. Amb ells, poden crear simbòlicament escenaris i representar contes com fem aquí a l’espai de joc. Per la seva calidesa també poden ser utilitzats com a peluixos per als més petits.

També tenim la nina de nusos: feta a partir d’un tros de roba, omplerta de llana d’ovella. Un objecte poc estructurat i càlid, que podrà acompanyar als vostres nadons en tot moment. El podeu impregnar d’alguna olor o perfum de la mare o del pare.

I pilotes de colors fetes de llana d’ovella i treballada de forma artesanal.

Seguirem fent més joguines que anirem penjant poc a poc. Si voleu més informació podeu contcatra amb nosaltres al mail: elmonstredepaper@gmail.com