Primer mes al Monstre de paper

Ja fa un temps que hem començat aquest nou curs i com cada any dediquem aquestes primeres setmanes a crear vincles, confiança, seguretat i harmonia amb el nou grup. Es un temps en que famílies i acompanyants estem especialment molt unides, observant, reflexionant i compartint, per trobar la millor manera, entre totes, de com acompanyar aquestes primeres passes on nens i nenes es separen per primera vegada de la seva família, i que per desgracia acostuma a ser en edats molt primerenques on els infants no estan preparats per donar aquest pas.  Som conscients que la societat en la que vivim accelera aquest moment  de separació i autonomia forçada,  per això des d’aquí, volem ajudar,  creant aquests petits espais familiars on les famílies poden conciliar la seva vida professional i familiar.

Aquests dies i després d’aquest temps necessari, els infants gaudeixen i exploren l’espai entre cançons, materials i sobretot i lo essencial per a nosaltres….molta calma!