CooperaSec 2012

Experiències en Criança i Educació Alternatives
Dimecres 3 d’octubre a les 18:30h 
a la sala d’actes del CC El Sortidor

Creiem en l’educació com a procés col·lectiu i permanent que ha de permetre el desenvolupament integral de les persones, com a éssers únics e irrepetibles, i no reductibles a un engranatge més dels mercats. Per això considerem oportú tractar el tema de la criança i l’educació alternatives en el marc de les Jornades CooperaSec 2012, donada la confluència d’una sèrie d’iniciatives i interessos presents actualment al barri del Poble Sec (grups de debat pedagògics, grups de criança, espais infantils i familiars assemblearis) i la necessitat de reflexionar davant la situació actual de crisi del model educatiu, fruït del procés de desmantellament de les polítiques públiques de benestar social i les constants retallades a l’educació pública.
Creiem que amb aquesta jornada es crearà un espai de debat molt interessant, base per una xarxa que serveixi per donar suport a noves propostes i experiències educatives alternatives, amb una perspectiva cooperativista i comunitària, allunyada del caràcter mercantilista actual.
Us convidem a participar en un debat on podreu donar resposta a les vostres inquietuds en aquest àmbit, compartint opinions amb els col·lectius que hi participen: XELL, Titània-Tascó, El Monstre de Paper, Xarxa de Criança Compartida del barri del Poble Sec, La LLavor, a més d’altres entitats convidades.
Si penses que l’educació és cosa de tots i totes, vine i comparteix amb nosaltres totes aquestes experiències!