Començament

El projecte va començar d’una manera informal entre les famílies del barri que ens hem conegut al grup de post part del CAP les Hortes i es va donar forma com a projecte educatiu, participatiu i de convivència.
Un projecte educatiu com és el cas de les escoles bressol públiques on existeix un projecte educatiu pels nadons de 4 mesos a 3 anys i no un espai on “aparcar” els nostres fills durant unes hores.

Participatiu perquè com a pares i mares, volem prendre part en els continguts del projecte educatiu i en les diferents activitats que puguem fer amb els petits. I de convivència perquè volem donar continuïtat al grup de post part en el que ens hem conegut i on la majoria de les famílies que hi participem som de nacionalitats diferents. El fet de venir, la majoria, d’altres indrets de fora de Catalunya implica que no podem comptar en el dia a dia amb el recolzament de les nostres famílies i el grup ha estat un punt de suport en aquest sentit.