Jornada de Portes Obertes

Estem formant el nou grup pel proper curs que començarà al setembre i volem informar de la última sessió informativa de portes obertes que farem el dimecres dia 24 de juliol a les 16h de la tarda al mateix espai de joc, al c/ mare de deu del remei, 38, Poble Sec.

Encara ens queden algunes places lliures per tenir el grup complert i volem fer la nostra darrera jornada d’informació abans de les vacances d’estiu. Tenim flexibilitat en la data d’inici i l’assistència a l’espai de joc. Us animem a que vingueu el dia 24 de juliol a la jornada de portes obertes a visitar-nos i poder veure l’espai de joc.
Les preinscripcions estan obertes i podeu reservar la vostra plaça pagant la quota  de soci, o matrícula, el mateix dia de la sessió informativa.
Si desitgeu més informació us poden posar en contacte amb nosaltres.
A l’arxiu adjunt trobareu informació detallada, així com les diferents vies de contacte.

Moltes gràcies

(Si es possible confirmar l’assistència per la trobada del dia 24, facilitarà la nostra organització)
També agrairem la possible difusió que pugueu fer a families o persones que puguin estar interessades  en saber de nosaltres.