Elisabeth Josephs-Serra

Elisabeth Josephs-Serra, mestra d’una antiga dansa tàntrica per a dones

“Els homes tenen por a les dones”

"Los hombres temen a las mujeres"

La seva pròpia recerca de sentit la va portar per diverses sendes, des dels estudis més formals en psicoteràpia fins a passar deu anys a l’Índia com a alumna de diversos mestres. Va comprendre que el problema era la manera de mirar: “Tota la nostra educació està enfocada només cap l’extern. Honrar profundament als homes, però no al patriarcat: una manera d’interpretar la nostra existència. Hem d’aprendre a pensar de manera visceral i portar els nostres pensaments al cor. Tots som nutridores quan ens obrim al femení, però hem de començar nosaltres “. Exerceix de chamana treballant amb grups de dones. El 26 d’octubre farà una xerrada a Barcelona (alquimiasocial.com).

Què ens passa a les dones?
Que hem perdut el nostre autèntic poder. Durant mil·lennis hem seguit el model de la submissió.Llegir més: http://www.lavanguardia.com/lacontra/20121017/54352640056/la-contra-elisabeth-josephs-serra.html#ixzz29eBElYRc